Tillbaks i ”min” värld! 23 maj 2023

Hej Bunkervänner!
Det har varit en lång resa under årets första månader. De flesta dessa till bringade jag sjukhus. Men nu är jag ute i igen. Visserligen med mycken hjälp av hemtjänsten. Tyvärr fick jag amputerat mitt högra underben, så just nu är tillvaron lite besvärlig, jag behöver hjälp med det mesta. Nu får jag uppleva hur livet ter sig från en rullstol. Jag kan berätta att det är en ”upplevelse”.

Ett nytt nummer av tidningen FORT & BUNKER har precis skickats till tryckeriet och bör finnas i din brevlåda i slutet av veckan, eller i början på nästa. Ett nummer med ett spännande innehåll. Bland annat berättar kollegan Lara A Hansson om ett besök i den danska ”riksbunkern” -Reagan Vest! Spännande läsning. Men artikeln ”Tavlan berättar” tar nog priset denna gång.

Det är journalisten Anna-Mi Wendel som fördjupat sig i en tavla som visar en scen från Fransk – Tyska kriget 1870-1871. Jan kan lova spännande läsning. Vill du inte vänta kan du besöka hennes blogg, där finns ännu er spännande om just tavlan! Klicka här.

Tyvärr har den långa sjukhusvistelsen och medicineringen ställt till det lite i hjärnkontoret. Jag upptäcker att jag glömt saker och gör fel. Just nu upptäckte jag att jag lyckats radera hela originalarbetet av inlagan till detta numret av tidningen! Tur det fanns pdf-filer och utkast sparade. Men det är mycket sådana fel som dyker upp . väldigt irriterande!

Bokförlaget har nu avyttrat  hela lagret av sina böcker till SMB (Svenskt Militärhistoriskt bibliotek) Så vill du beställa någon av FORT & BUNKERs böcker är det dit du skall vända dig, Jag har redan sett några av mina böcker i PENNAN & SVÄRDET

Så nu är du uppdaterad om vad som hände/händer i ”min” värld!

Ha nu en trevlig fortsatt söndag!
BUNKERHÄLSNING

Leif H