Abonnera på Fort & Bunker

Vecka 26, 2019 Så var vi redan halvvägs……….

Min sambo blir väldigt irriterad när jag påminner om ”viktiga” saker som att det här om dagen var den 24:e, och därmed bara 6 månader… Läs mer »

Vecka 25, midsommar!

Det är nästan på dagen 80 år sedan bilden ovan togs vid den skånska sydkusten där den blivande Skånelinjen växte fram. Under sen vår och… Läs mer »

Vecka 23 2019. Äntligen Nationaldag och boksläpp!

Äntligen kom så dagen jag väntat på, och oroat  mig över. Det började väl för cirka 1½ år sedan då planerna och diskussionerna börja ta… Läs mer »

Vecka 22 2019, JULAFTON!!!!!

    Julafton? Vad då, har jag missat något? Nej lugn det är bara jag som upplever att det i tisdags (28/5) plötsligt blev en… Läs mer »

Vecka 20 2019. En verkligt intensiv vecka!

Phhuuu….vilken vecka. Fylld av allt från datorstrul, garderobsbyggen, drönarfotografering till spännande möte och utflykter! Vad mer kan man begära. Både måndagen och tisdagen var fylld… Läs mer »

Vecka 19, solen skiner, fåglarna sjunger och det börjar likna vår….

Nu är det inte långt kvar till premiären för ”Nya” FORT & BUNKER! Om allt stämmer skall tidningen tryckas på måndag 13/5 och lämnas till… Läs mer »

Vecka 16 (igen)Annandag påsk… Lugnt och fridfullt.

Så kom då veckan jag längtat efter i flera månader. Måndagen den 15 april var det Dagen L, L som i Lämning av bokmaterialet till… Läs mer »

Vecka 16 2019. Nu är den färdig….

Så kom då äntligen dagen – boken, eller rättare sagt materialet till boken Oscar II fort är färdigt. Och inte bara färdigt det är också… Läs mer »

Vecka 14 2019. Nästan framme….

Nu är dagarna lätträknade tills bokunderlaget skall lämnas till tryckeriet. Den 15 april är den stora dagen. Efter nästan 1½ års intensivt arbete skall allt… Läs mer »

Vecka 13, 2019 Sista besöket…..?

Sista och sista, det får jag verkligen inte hoppas. Men det får jag verkligen inte hoppas att det var det sista besöket på Oscar II… Läs mer »