Söndag 20 november 2022 Det kom ett paket….


Det pep till i min mobil – det var ett SMS från Postnord som berättade att det fanns ett paket att hämta hos den lokala postutlämningen (Preem). Det var efterlängtat eftersom det var överupplagan på den nyss tryckta utgåvan av FORT & BUNKER. Detta var i lördags, alltså igår, men av någon anledning blev jag inte färdig till att hämta det. Söndagens uppvaknande blev en överraskning – allting var vitt! För ovanlighetens skull låg det lilla täcket av snö lugn och fint på marken. Normalt kommer snö här hemma från sidan, i våldsam fart och bygger snabbt drivor som stänger vägarna. Men nu var det en riktig vacker vintermorgon. Märkligt med 10 grader plus den ena dagen, och minus 2 och snö nästa dag (?)

Naturligtvis kastade jag mig över datorn för att beställa tid för byte till vinterdäck. Jaha första tid den 14 december(!) Så nu blir det till att köra lugn och stilla och dessutom olagligt tills dess. Men förmodligen kommer snön av smälta bort snabbt. Redan under kommande vecka visar utsikterna på 5-6 grader varmt.

Men paketets ankomst innebär också att det nya numret av tidningen nu är på väg ut till sina abonnenter. Det bör finns i din brevlåda i mitten av veckan.

Är du nyfiken på innehållet kan du gå in på www.bunker.nu och klicka på tidningens framsida som tar dig till en sida som berättar om innehållet och där du också kan ”bläddra” i tidningen.

Är du inte abonnent kan du enkelt bli det på samma sida. Som abonnent har du då bland annat tillgång till rabatterade priser på förlaget böcker, samt till de erbjudande som finns i det nya numret av tidningen. Just nu kan du beställa de flesta av förlagets böcker till det otroliga priset 99 kronor (plus porto). Men som sagt du måste vara abonnent!

Så det är kanske läge att ladda upp med lite julklappar till vänner och bekanta som delar ditt intresse! Men tänk på att du måste vara abonnent på tidningen och dessutom skall dina böcker hinna fram till helgerna! Så dröj inte för länge!

Bunkerhälsningar
Leif H

PS Pakethämtning får vänta några dagar!