Måndag 9 januari 2023

Jag känner mig just nu som vädret! Grått och trist! Trots att det nya året bara är en vecka gammalt har det redan blivit fem besök på min vårdcentral, Både för provtagning och för omläggning av den eländiga foten. Just nu är det faktiskt den som irriterar mest. Inslagen i ett snyggt paket som gör det omöjligt att ha en normal sko på. Istället har jag en så kallad avlastningssko/halv. Den har alltså bara en klack och det är meningen att man skall gå hälen och inte belasta främre delen av foten.

Hur länge jag skall ha den vet jag inte, men läkningen går mycket långsamt. Just nu besväras jag också att ett mer eller mindre illamående och har precis tagit en tablett mot detta. Så någon kvällsmat lär det inte bli. Igår blev det ingen mat alls, sånär som en banan.

Så där har du en kort uppdatering om läget. Imorgon är det kontakt med omkologen om hur behandlingen skall gå vidare.

Leif