22 december 2013. Nu firar vi helgerna i lugn och ro….

Nu har vi snart ett år bakom oss, eller ett nytt framför oss, beroende hur man vill se det. Jag vill passa på att tacka alla läsare, vänner, kollegor och andra intresserade som följt med mig på denna sida eller i tidningen. Varmt tack för ditt stöd och intresse.

Just nu skall jag njuta av helgernas goda mat, den skånska ”vinter”, d v s regn och rusk, och mellan varven arbeta lite med den kommande boken om Stockholm, som verkar kunna bli riktigt spännande. Den blir någon blandning av Spår av ett försvar, Militär Utflykt och Det Hemliga Landskapet. Mycket detaljerad med hög igenkänningsfaktor. För min del börjar jag snart känna mig som en Stockholmare, nu skall jag bara lära mig hitta i staden också!

Men nu vill jag önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Jag hoppas vi ses och läses under det kommande året.

Med juliga hälsningar (det blåser och regnar utanför fönstret) hälsar

Leif H