malware scanner Vecka 45, 2018. Det var länge sedan….. – Fort & Bunker

Vecka 45, 2018. Det var länge sedan…..

Utan orsak kan man väl visa en kanonbild? (foto: Johan Andrée)

Bunkervänner,
Det har gått en tid sedan det skrevs något här, kan man lugnt konstatera. Men vart tog tiden vägen. Det har hänt mycket under den gångna hösten. Arbeten med bokprojekten har tagit mycken tid i anspråk. De sköna höstdagarna har också lockat till utearbete och trädgård.
Men förhoppningsvis skall nu ordningen vara återställ. Just nu koncentrerar jag mig på det kommande numret av FORT & BUNKER, som blir årets sista. Här finns vanligt en hel del intressanta artiklar inte minst från en spännande resa i Schweiz och Alperna.

Här ser du framsidan på det kommande numret. Omslagsbilden på tidningen är tagen av min norske kollega Svein-Wiiger Olsen, som också bidragit med en intressant artikel om Schweiz. Är du abonnent är det bara att vänta tills sista veckan i november då skall tidningen dyka upp i din brevlåda. Är du inte abonnent så får du chansen att titta lite närmare på det kommande numret av FORT & BUNKER. Om du tidigare inte utnyttjat möjligheten till ett gratisexemplar kan du göra det nu! Skicka namn och postadress till info@bunker.nu Skriv tidning i ämnesraden, så det det en tidning till.

Så ett lite livstecken från undertecknad som nu fortsätter med innehållet i tidningen!
Bunkerhälsningar

Leif H