Vecka 52/1, 31 december 2018. Så slutar året och ett nytt börjar…


Så har då året 2018 nästan tagit slut, ett år som vi väl alla har minnen ifrån, bra eller dåliga. Själv tycker jag det var ett mellanår. Inte riktigt det där året då himlen rämnade och marken skakade. Men det kom ut en ny bok -HEMLIGA UTFLYKTER! – som tycks ha blivit populär (åtminstone av försäljningen att döma 🙂

Jag fick åka på tur i skärgården, med stridsbåt, och titta på gamla, och en del yngre, kustartillerianläggningar. Något som var en verklig upplevelse. Jag fick guida intresserade längs Skånelinjen i nordvästra Skåne. Det har också blivit lite småresor i närområdet, men årets bunkerresa frös inne av olika skäl. en så är det väl alltid, saker och ting förändras och ersätts av annat. Precis så är det också med intressen, de kommer och går.

Undrar vad som väntar därframme….?

Men nu blickar vi framåt mot ett nytt och spännande år – 2019!
Lite vet jag redan och du kan få några små förhandstips här. Det kommer en ny bok. Redan under juni månad skall den ha premiär, eller presenteras. Det skall bli en eller två ”stora” bunkervisningar i nordvästra Skåne. Och förhoppningsvis skall det bli en bunkerresa under året, förhoppningsvis till ”de stora kanonerna” borta vid Calais och Engelska kanalen.

Men nu ägnar vi oss åt att tänka framåt och njuta av de sista timmarna på 2018. Men, och ett stort men, glöm inte de som arbetar här hemma, och ute i världen för att vi skall kunna känna oss trygga.

Så med en bild av vad som finns att njuta av inom vårt intresse vill jag önska ett RIKTIGT GOTT NYTT och hoppas att 2019 skall bjuda på ett riktigt spännande bunkerår!
Bunkerhälsningar
Leif H