24 september 2022, inte händer det speciellt mycket, eller?

Såg att det var precis 1 månad sedan jag skrev något sist här min lilla blogg. Och visst händer det saker runt om världen. Just nu är regeringsbildningen, kriget i Ukraina, energipriserna och prisutvecklingen som står för de stora rubrikerna. Mest läser man att: ”strömmen kan kosta 15 000 i månader” o s v. Undrar om det är detta som kallas aktiv journalistik? Det vekar som om pressen älskar att utveckla, ibland, rena idiotvinklingarna. Oftast väldigt dåligt underbyggda. Så nyheter är numera något som man försöker undvika, speciellt alla förstå-sig-påare!

Själv har det blivit lite besöka hos sjukvårdsinrättningarna för min egen del. Ytterligare två behandlingar med immunterapi har jag hunnit med, samt ett besök hos Hematologen  Kristianstad. Dessutom lite provtagningsbesök och ett besök hos min njurläkare eftersom mina njurar fått väldigt mycket stryk av mediciner och kontrastmedel.

Just nu är läget så att man diskuterar byte av behandling då immunterapin inte haft någon effekt. Det har också bestämt att njur- och skelettcancern har prioritet före min leukemi. Så nu blir det ytterligare röntgenbesök och i slutet av oktober skall jag träffa läkarna igen.

Så det väntan, väntan och åter väntan, som väldigt mycket ovisshet.

Så nu är ni uppdaterade och jag hoppas kunna skrivas några rader innan den 24 oktober!

Leif