30 september 2022 inget är om väntans tider….

Det var inte så många dagar sedan jag skrev här i bloggen, och egentligen har det väl inte hänt så mycket. Men jag kan lugnt säga att det har inte blivit bättre heller. Värk lite varstans främst revben och rygg. Men nu har även benen börjat protestera våldsamt. I veckan gjorde jag en liten utflykt med bil till Malmö och Trelleborg – jag behövde komplettera några äldre bilder till en artikel i tidningen FORT & BUNKER. Som tur var gick det att köra nästan ända fram till platserna. Men det blev ändå några meter att gå. Det räckte för att kramperna skall sätta igång. Efter kanske 100-150 meters promenad, i mycket långsam takt, känns det som om jag hade förflyttat mig åtskilliga kilometrar(!)

Så några större utflykter är inte att tänka på. Jag tycker trots allt att jag kan röra mig, även om det tar en j-a tid. Hemma har jag trädgårdsstolar utplacerade på lämpliga plaster så jag kan ta pauser, eller sitta och titta på folk som jobbar 😉

Annars är det röntgen som gäller den 6 oktober. Jag håller tummarna för att min kropp skall tåla kontrastvätskan, något som ställde till det förra gången. Efter röntgen är det som vanlig ett par veckors väntan innan möte med läkarna på onkologen i Lund. Det har pratats om två nya behandlingsformer, så jag får väl se vad som händer när vi kommer dit!

Nu önskar jag en trevlig helg och passar också på att ta för alla uppmuntrade mail och telefonsamtal – det hjälper!

Var rädda om er!’
Leif