malware scanner Söndag 25 december. Julefriden råder. – Fort & Bunker

Söndag 25 december. Julefriden råder.

God morgon och god fortsättning! Det blev en skön julafton tillsammans med min sambo, Kalle Anka, Star Trek och någon konsert på TV. Naturligtvis njöt vi julbordets goda i vår vrå, och jag tillät mig t o m en liten, liten snaps och en öl till maten. Jag kan dock konstatera att mitt tablettintag inte trivs med alkohol, eller tvärtom 😉

Annars har det varit lugnt. Just nu är det stora problemet mina sår på fötterna, mest höger. Helt obegriplig hur de uppkommit på så kort tid. Jag skall bespara dig bilden men dt är ordentliga sår. Omläggning sker på min vårdcentral och senast i fredags. Nästa omgång är på tisdag, då det också är provtagningar med anledning av cancern.

Men just nu känns det hyggligt och jag vill passa på att tacka alla för hälsningar och glada tillrop! Fortsätt njut av helgerna och ta det lugnt!

Leif