malware scanner Torsdag 29 december. Äh vilken natt, och vilken dag….!!! – Fort & Bunker

Torsdag 29 december. Äh vilken natt, och vilken dag….!!!

Ibland vill det sig inte alls – alltså sömnen! Röret som jag har i ena njuren som skall underlätta vattenkastning när mina lymfkörtlar svullnar upp. Och det underlättar – men lite väl mycket. Ungefär en gång i timmen måste jag upp och ”kasta vatten”, eller pissa 🙂 Om jag lägger mig vid 22-tiden blir det många promenader till toaletten varje natt. Sedan har vi det här med tröttheten. Det är helt omöjligt att uppbåda någon ork, oavsett vad gäller. Bara att förflytta sig från en ände av huset, till den andra kräver en hel del.

Idag blev det extra påtagligt det var en del ”måsten”; apoteket, posten (Preem) och ICA-handlaren. Efter hemkomsten trodde jag det skulle bli en paus i TV-fåtöljen, men tji fick jag.

Först ringde min kontaktsköterska från Lund och berättade att hon försökte ordna tid för blodtransfusion på något av sjukhuset. Jag berättade då om mina fotsår och hon skulle tala med läkaren. På eftermiddagen ringde man från medicinen vid lasarettet i Ystad och berättade att de bokat in mig för blodtransfusion kl i morgon (fredag). Naturligtvis kolliderade detta med min omläggningstid hos vårdcentralen. Men eftersom jag tillhör stamkunder där gick det att lösa. Så nu är det omläggning och skelettspruta kl 07.45 och Ystad kl 10.30.

Så det är som man säger – det finns inga tråkiga stunder! 😉

Leif