Vecka 9 Snart är det dags!

Boken Snuskburken Militärhistorisk matnostalgi!

Boken Snuskburken Militärhistorisk matnostalgi!

Nu är det inte många dagar kvar innan pallarna med den nya boken kommer till mitt lager, här i Skurup. Visserligen är de inte inslagna i julklappspapper men det känns lite som vänta på julklappsöppnandet på julafton, på den tiden man var lite mindre!
I det nummer av tidningen FORT & BUNKER som nu är på väg ut till sina läsare finns det en utförlig presentation av den nya boken. Tidningen bör du ha i din brevlåda under kommande onsdag, eller torsdag.

Men du behöver ju inte vänta om du inte vill. Redan nu kan du beställa boken via vår hemsida www.bunker.nu Gå in under fliken böcker och klicka på beställ,  fyll i uppgifterna och skicka,  du har nu beställt boken. Då blir du också bland de första som får den nyutkomna boken.

Fortet Dobrosov i vintervila

Fortet Dobrosov i vintervila

Från kollegan Josef Farar, han syns på bilden ovan längst ner till vänster, vid det stora artillerifortet Dobrosov i Tjeckien kom en inbjudan till FortExpo hos honom i höst. Låter som en trevlig idé att besöka de tjeckiska befästningslinjerna igen. Hösten 2009 tillbringade jag en en vecka i området med kollegorna, en vecka fylld av den ena hisnande bunkerupplevelsen efter den andra. Så vi får se vad inbjudan och programmet innehåller för kul grejor.

Annars är det litet avslaget nu efter bokavslut och den senaste numret av tidningen. Det har varit annonsproduktion för den nya boken samt lite medhjälp till Beredskapsmuseets nya museumsfolder och annons. Men annars är det uppröjning och städning som gäller. I samband med städningen dyker det också upp en hel böcker och prylar som skall säljas bort. På Tradera ligger nu en handbok för befästningar. Du kan ju titta på den om du är intresserad. Annars säljer jag också lite äldre saker och ting från de tidiga åren bl a en del Sci-Fi tidningar. Just Sci-Fi var, åtminstone för, mitt stora intresse tillsammans med militärhistoria. Det var t o m så att jag övervägde att besöka den Sci-Fi mässa som hölls i Malmö under den gångna helgen. Men efter att ha titta på program och utställare tyckte jag inte det lockade. Jag kände inte direkt för att fotograferas till med varken Chewbaka eller Linda Blair.

Så med en fantastisk solnedgång från igår (söndag) ber jag att få önska en riktigt bra vecka! Nu skall jag fortsätta att vänta på min nya bok! Och se om jag hitta mer att lägga ut på Tradera!
Hälsningar

Leif H