Söndagen 1 april 2018 – EN UNIK VÄRLDSNYHET!

Det är med stort nöje jag IDAG kan presentera den unika specialutgåvan av guideboken HEMLIGA UTFLYKTER. I ett unikt samarbete med Rymdstyrelsen, Facebook och Google Earth har vi kunnat ge ut världens första turistguide med inbyggd satellitnavigering (GPS). Den helt unika funktionen ger dig möjlighet att att finna dit resmål! Bara leta upp din önskade plats, eller sevärdhet i boken. Tryck på texten och SWHOOSH, du förflyttas till platsen. Själva transporten är ett nära samarbete med Transportstyrelsen och S/S Enterprise (utlånad från StarTrek).

Kanske ett spännande resmål? Du når hit på ett ögonblick!

För att slippa problem med gränsövergångar och liknande är resmöjligheterna begränsade till Sverige. Under det korta ögonblick du förflyttas till ditt valda resmål uppdateras också informationen på platsen och miljön och temperatur anpassas till ett behagligt klimat.

Missa inte denna unika möjlighet att förvärva den FÖRSTA guideboken, i världen, med inbyggd GPS och förflyttningsmöjlighet! Beställer gör du genom att skicka ett mail till info@bunker.nu och skriva ”GPSapril” i ämnesraden.
Eftersom tillgången på denna unika utgåva är mycket begränsad är risken stor att du blir utan. Men misströsta inte – du får istället en önskan om EN GLAD PÅSK från oss här på förlaget.

MEN! Som tur är finns den normala utgåvan av guideboken HEMLIGA UTFLYKTER till ”normal” försäljning från vår bokshop här på www.bunker.nu Är du dessutom abonnent på tidningen FORT & BUNKER kan du köpa den till extra förmånligt pris. Så det är kanske läge att skaffa ett abonnemang på tidningen? Det gör du också på www.bunker.nu Klicka på tidningsbilden, eller ”Tidningskiosk”.

Så fortsätt nu njut helgfriden så läses vi inom kort!
Påskliknande Bunkerhälsningar
Leif H