31 december 2019 – Nyårsafton!


Så kom den då – årets sista dag! 2019 har inte så många timmar kvar innan året är historia. 2019, ja vad skall man säga? Ett är som jag inte vet riktigt om jag skall gilla till 100%.

Året är en blandning av fantastiska upplevelser och tråkiga överraskningar! På den glada sidan ligger helt klart slutarbetet med boken om Oscar II fort. Högst upp kommer naturligtvis boksläppet på Fortet under Nationaldagen den 6 juni. Otroligt och med ett par härliga dagar i Göteborg också.

Sommaren, som var den första ”lediga” på många år blev också helt enkelt underbar. Trädgårdsarbete, grillkvällar (även om vädret kanske inte alltid var det bästa) och många andra sysslor kring vårt gård.

Lite betong blev det också bl a med besök på Ven och några andra platser.

Längst ner på årets upplevelser kommer hösten. Gipsat vänsterben (från knäet och ner över foten). Min diabetes har orsakat benförändringar i foten och dessa skall stabiliseras, först med gips, sedan med något som kallas ortos (stövel som låser fot och underben i en rät vinkel). Förhoppningsvis tar detta slut någon, frågan är när?

Men det kunde varit värde, och därför får denna filmsekvens och sång bli mottot för 2020:
https://www.youtube.com/watch?v=SJUhlRoBL8M

Så nu önskar jag alla kollegor, vänner, följare, läsare, skolkamrater, lumparkompisar, släktingar, FB-vänner, Skattemyndigheter, Försvarsmakt och Systymbolaget butik i Skurup samt den lokala ICA-handlaren ett riktigt GOTT NYTT ÅR och ett riktigt bra 2020!

Bunkerhälsningar
Leif H