malware scanner Onsdag 17 februari. NU ÄR DET NÄRA! – Fort & Bunker

Onsdag 17 februari. NU ÄR DET NÄRA!

 


Hela veckan har jag drunknat i annonser, pop-ups och annan reklam om att det snart är Alla Hjärtans dag. Det var ingen som gjorde reklam för Vintercyklarnas dag som inföll i veckan, tycker det kallas diskriminering. Inte för att jag cyklar men jag tänker på alla som gör det.

Nej här är det istället två viktiga nedräkningar som gäller nu. Den första rör tidningen FORT & BUNKER som lämnas till posten i morgon. Så redan på onsdag kan du ha ditt exemplar i brevlådan. Har du inte fått det tills torsdag får du höra av dig så vi kan kontrollera vad som blivit fel. Den andra nedräkningen är av betydligt större omfattning och gäller boken TAGGTRÅDSKUST som på fredag skall lastas ombord på långtradaren för vidare transport till vårt lager i Skurup. Precis som jag är det många som väntar med spänning på boken. Man kan lugnt kalla den för den ultimata boken om Skånelinjen. I boken finns ALLA linjens värn redovisade med bild och typ, samt om det eventuellt raserats.

I början på nästa vecka skall boken anlända till vårt lager och utskicken till alla förväntansfulla kan äntligen ta sin början. Så under kommande veckor kan du se fram mot boken i din brevlåda! detta gäller ju endast om du beställt den i förväg! Har du inte det kan du naturligtvis beställa den som vanlig från vår hemsida, eller genom att klicka HÄR!

I dagarna skall också det nya numret av FORT & BUNKER komma i din brevlåda. Den lämnades till posten i måndags och har du inte redan fått den så kommer den i veckan. Om du inte får någon tidning, men tycker att du borde ha fått den, ber jag dig höra dig till oss så vi kan kontrollera vad som kan ha hänt!

Annars fortsätter arbetet med att få ordning på mitt omfattande bibliotek av militärhistorisk litteratur. Registreringen och genomgången av böckerna har har dt goda med sig att jag lyckats gallra ut en del dubbletter. Dessa skall nu säljas på Tradera. Är du intresserad skall du kanske in på Tradera i slutet av veckan och se bad det är för böcker jag avyttrar. Gå in under Kategorier och välj Militära samlarsaker/Litteratur, ställ sökurvalet på Senaste så slipper du leta genom alla böckerna som finns till försäljning (om du inte vill se vad som finns).
Bland böckerna jag skall sälja finns rariteter som Alarm i Atlantvallen av Bertil Stjernfelt (originalet från 1953). Men här finns också ”nyare” böcker som Kalla Krigets Kronoberg av Samuel Palmblad, Skansar i Värmland av Olle Nilsson, och en hel del annat smått och gott. Så kanske du kan göra något fynd. En hel militära instruktionsböcker av skilda slag och sort kommer att dyka upp senare, också på Tradera.

Men nu skall jag fortsätta dagen och registrera ytterligare böcker samt vänta på nyheterna och den kommande boken TAGGTRÅDSKUST!

Så nu önskar jag en god fortsättning på dagen och veckan!
Bunkerhälsningar
Leif H