Vecka 50, Fredag 12 december.

Fyra spännande julklappsböcker från förlaget FORT & BUNKER som du kanske skall ge bort, eller rent av ge till dig själv! Priset är 99 kronor styck! Porto tillkommer. Billigare julklappsböcker får du nog leta efter. Det är bara en liten, liten hake 🙂 Man måste vara abonnent på tidningen FORT & BUNKER. Är man inte det är det ordinarie pris som gäller. Men det är inte försent att bli abonnent på tidningen. Klicka HÄR så kommer du direkt till beställningssidan. Beställ ett abonnemang och du kan samtidigt göra en beställning på någon, eller några av böckerna.

Så fort vi får din abonnemangsbeställning skickar vi ut en faktura till din epostadress, när denna är betald levereras dina böcker. Erbjudandet gäller till och 2020-12-31. Men skall du ha böckerna som julklappar så får du kanske skynda dig lite. Senast den 17/12 måste vi ha beställningen för att hinna skicka ut dina böcker i tid.

VILL DU SE DIN BILD PÅ OMSLAGET?
Nu har du chansen att få se någon, eller några av dina bilder på omslaget till kommande utgåvor av tidningen FORT & BUNKER.
Skicka in din bild, eller bilder, till oss för bedömning. Vi söker bilder till 2021 års utgåvor, både fram och baksida, alltså totalt 8 bilder.
Läs villkoren och de tekniska specifikationerna. Naturligtvis går du inte lottlös!
Fotografen till den, eller de bilder som publiceras i varje nummer får ett abonnemang på tidningen under två år(!) VÄRDE 660 KRONOR!
Dessutom får du glädjen och äran att se din bild på tidningens framsida. Naturligtvis publicerar vi också fotografens namn i anslutning till bilden.
Så vad väntar du på? Bilden/bilderna behöver inte vara nytagna, men det måste vara DU som har tagit bilden/bilderna.

REGLER OCH TEKNIK!
För att kunna deltaga i tävlingen måste du följa dessa regler:
1. Bilden måste vara digital och hålla formatet 230 x 310 mm och ha en upplösning på 300 dpi.
2. Det måste vara en färgbild.
3. Bilden skall ha anknytning till tidningens område. Bilden får ej visa aktiva anläggningar eller skyddsobjekt.
4. Finns det personer med på bilden så måste dessa ha gett sitt tillstånd till publiceringen.
5. Genom att skicka in bilden/bilderna tillåter du FORT & BUNKER att använda din bild/bilder.
7. Bildmaterial kan skickas på en USB-sticka till tidningens adress eller överföras via något digitalt media, t ex Wetransfer.
6. Är det något du undrar över så hör av dig till oss på info@bunker.nu
8. Hör av dig till oss INNAN du skickar material, och välj ut dina bilder! Är du osäker kan du skicka lågupplösta (ett par stycken) till oss via vår mail. Skicka inte 28 stycken! Max 2-3 bilder!
OBS! Skicka inte det riktiga bildmaterial via mail!
Härunder ser du två exempel på tidigare tävlingsbilder!

Så börja leta bland dina bilder, eller ge dig ut i helgerna och fotografera. Årets första nummer (2021) utkommer den 20 februari, och för att vi skall hinna med behöver ha dina bilder SENAST den 20 januari. Men det finns ju ytterligare tre nummer under 2021, och glöm inte att det finns en baksida på tidningen också. Tävlingen gäller både framsida och/eller baksida.

Så med dessa korta rader ber Birger och jag få önska en fortsatt trevlig helg! Var rädda om er, håll avstånden och tvätta händerna!
Bunkerhälsningar
Leif H