Onsdag 22 december 2021. Så kom det då lite vitt….

 

Låt oss hoppas det dröjer länge ännu, eller ännu bättre, inte kommer alls!

Dan före dan, före dan före doparedagen! När jag vaknade i morse var det för en gångs skull lite vitt på fälten. Kanske med betoning på lite. Här är det vanligen så att antingen kommer det ingen snö alls, eller så kommer det snö som blåser samman till drivor på 1-3 meter och som kräver schaktmaskin för att forceras. De senaste åren har jag dock varit förskonad från detta. Annars har det varit något hektiska veckor. Det senaste numret av FORT & BUNKER innehöll mängder av förlagets böcker till BRA priser, som många av läsarna tog chansen att utnyttja. Det är nog flera vänner i deras bekantskapskrets som får hårda paket till jul!
Alla beställningar är nu ivägskickade och jag hoppas Postnord lyckas få fram paketen till sina mottagare innan det är dags för julklappsutdelning! Till dig som ännu inte utnyttjat erbjudandena är det fortfarande tid.  Erbjudandena gäller till nyårsafton! Det gå ju att ge bort böcker även vi andra tillfällen än julafton. Tänk att efter en frisk bunkerpromenad, få komma inomhus, krypa upp i soffan, och njuta en varm kopp choklad medan man bläddrar genom en bok om våra värn och bunkrar 🙂

Värn 815 i snöskrud (foto: Lars Dahlbom)

Är du inte abonnent på tidningen är det heller inga problem. Gå in på FORT & BUNKERs hemsida HÄR! Då kommer du direkt till beställningsformuläret för abonnemang. Är du riktigt snabb hinner du få det nya numret innan årsskiftet.

Som avslutning vill jag bara passa på att önska en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Låt oss hoppas att 2022 blir året då pandemin lättar lite och att livet kanske återgår i lite normalare gängor!
Med eller utan tomteluva hoppas jag du får en riktigt skön jul! Vi höres och läses på det nya året 2022!
BUNKERHÄLSNINGAR

Leif H