Onsdagen 20 april 2022. Nu är det snart försent!

En vinnande svit. De tre böckerna i serien MILITÄR UTFLYKT består av de tre guide böckerna MILITÄR UTFLYKT!, FORTSÄTTNINGEN och HEMLIGA UTFLYKTER. Den första kom ut redan 2006 och blev en av landets mest sålda militärhistoriska böcker. 2008 kom FORTSÄTTNINGEN som även omfattade våra grannländer Norge, Danmark och Finland. Någon som väckte stor uppskattning då många har betydligt närmare till sevärdheterna här än i Sverige. Slutligen kom HEMLIGA UTFLYKTER 2018. En bok med ett helt nytt innehåll. Naturligtvis militärhistoriska sevärdheter men komplett med vägbeskrivningar och adresser, dessutom kompletterad med mängder av förändringar och information.

Efterfrågan har varit stor och jag förmodar många har upptäckt hur behändig den militärhistoriska guideboken verkligen är. Bekvämt genom att ha ett exemplar i bilen och ett hemma i bokhyllan. Speciellt i bilen sparar den en mängd frustration när man upptäckter att man under bilfärden missad en sevärdhet längs vägen. Hemma kommer den väl till pass inför planering och resor.

MEN NU ÄR DEN STRAX SLUT! DET FINNS ENDAST 3 KARTONGER KVAR PÅ LAGRET! ALLTSÅ 60 BÖCKER!

Så vill du bli ägare till en av de mest påkostade och omfattande militärhistoriska guideböckerna genom tiderna är det dags NU! Du kan beställa boken via din lokala bokhandlare, eller direkt från förlaget genom att klicka HÄR!

Länken tar dig direkt till boksidan där du kan läsa mer om boken, och dessutom provbläddra några sidor!

Så missa inte tillfället att beställa något av de sista exemplaren av en bok som du kommer ha nytta av många år framöver!

Bunkerhälsningar
Leif H

PS Sen finns det ju många andra böcker som du kan beställa. Du kan också bli abonnent på tidningen FORT & BUNKER så beställer du dina böcker till betydligt lägre priser. 🙂